run to god darryl boom

SPONSORLOPEN

Loop of stap mee voor het goede doel!

Het concept is eenvoudig:  jong en oud lopen of stappen gedurende een uur rondjes over de lokale atletiekpiste. Per rondje doneren de deelnemers één euro aan een goed doel. Hiervoor kunnen ze zich laten sponsoren door familie en vrienden. Het ingezamelde geld gaat integraal naar hulpbehoevende geloofsgenoten (Gal. 6:10).

“Wie dan de goederen van de wereld heeft, en zijn broeder gebrek ziet lijden, maar zijn hart voor hem toesluit, hoe kan de liefde van God in hem blijven?” 1 Joh. 3:17

Warmlopen voor een goed doel

Je beste beentje voorzetten om andere te helpen. Leuk toch? Wij organiseren gratis de sponsorloop bij je in de buurt en jij loopt de benen vanonder het lijf. Zo loopt het ingezamelde sponsorgeld al snel op. Dat storten we tot de laatste euro door aan een hulporganisatie.

run to god laura
run to god loper

Activeer je hele gemeente

De Run to God sponsorlopen zijn een leuk event voor je hele gemeente. Ukkies, tieners, pubers, volwassenen en senioren kunnen allemaal mee lopen of stappen. Het maakt daarbij niet uit of je één of twintig rondjes rent. Samen sporten voor een goed doel schept een band tussen gemeenteleden. Waar wacht je dus nog op? Contacteer ons om een sponsorloop te organiseren! Bekijk enkele sfeerbeelden.